A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont és a HELL ENERGY bemutatja:

6. Éjszakai nyelvvizsga

Időpont: 2018. szeptember 28. 20:00-23:00

Helyszín: SZIE Gödöllő, 204. terem

 

Tedd próbára magad extrém körülmények között! cool

 

► A vizsga előtti teendők...

Készülj rá, mintha éles vizsga lenne! Ezen kívül nincs semmi teendőd, nem kell sehol regisztrálni, a helyszínen sem. Mindössze egy nevet és egy e-mail címet fogunk kérni tőled a feladatlapra, hogy el tudjuk küldeni az eredményedet. Viszont ha jössz, megköszönjük ha az esemény facebook oldalán megnyomod az Ott leszek gombot! Ha jössz a novemberi vizsgára, nyomj arra is egy Ott leszek-et!

► Ha előbb érkeznél...

Előbb nem tudod elkezdeni a vizsgát, 20:00-kor nyílnak a kapuk. De gyere előbb, mert a Kutatók Éjszakája egyetemi programjai már 14 órától várnak! Érdemes szétnézni a campuszon!

► Kezdéskor...

Lehet, hogy lesz egy pici sorbanállás, de szokj hozzá, mert az éles nyelvvizsgán a személyazonosítás és ültetés 20-30 percig is eltarthat. Itt most gyorsabban fog menni. Ha bejutottál, jelezd a szervező kollégának, hogy milyen feladatlapot kérsz. Választható nyelvek: angol, német és francia; szintek: alapfok és középfok; szaknyelvek: gazdasági, agrár és műszaki.

► A vizsga alatt...

Próbáld meg úgy megírni a vizsgát, mintha éles vizsga lenne, így reális eredményt kapsz a tudásodról. Ne puskázz, ne szótárazz, ne guglizz, ne less, ne beszélgess. Megtiltva persze nincs. Tartsd be a vizsgaidőt: alapfokon 110 perc, középfokon 130 perc. És persze pörgesd fel az Agyad a HELL STRONG FOCUS energiaitallal a HELL ENERGY jóvoltából!

► A vizsga után...

Amikor leadod a feladatlapot, egy exkluzív, névre szóló oklevelet kapsz emlékbe, amit - bár nagyon királyul fog kinézni - ne próbálj meg a Tanulmányi Osztályon leadni, mivel ez nem egyenértékű az államilag elismert nyelvvizsga bizonyítvánnyal. Az éjszakai nyelvvizsga próbanyelvvizsga! A rendezvény utáni héten pedig kijavítják a dolgozatodat, és küldjük az eredményt e-mailben.

 

Készen állsz a vizsgára? Na és egy afterre a többiekkel? wink

 

► Ha tovább maradnál...

23:00-kor zárjuk a kapukat, ezért érkezz időben! De ez nem jelenti azt, hogy haza is kell menned. Ha nincs kedved még hazamenni, mert túlpörögtél a sok energiaitaltól, akkor fedezd fel a gödöllői éjszakai életet! Látogass el a gödöllői Trafo Club-ba, ahol a klub vendége vagy egy korsó sörre! Az italkupont a dolgozattal együtt adjuk! A családias hangulatú, ugyanakkor igazi sztárfellépőknek és neves zenekaroknak is helyt adó klub idén ünnepli 22 éves fennállását, gratulálunk! Szóval ha egy kicsit lazítanál a hosszú nap, és az éjszakai nyelvvizsga után, ott a helyed! >>> Így jutsz oda, akár gyalog is, mindössze 1 km >>>

 

Olvasd el még a dzsídípíáros záradékot is! §

 

► Adatvédelem

A dolgozatodon lévő személyes adataidat (név, e-mail cím) csíkokra vágja egy iratmegsemmisítő, miután kiküldtük az eredményedet, így nem küldünk semmilyen további marketing célú levelet, sem spam-et, de még az ujjlenyomatodtól vagy egyéb, a dolgozaton hagyott DNS mintádtól is megválunk. A Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat sajtónyilvános, ezért nálunk is készülhet fotó- és videófelvétel, mely nyilvánosságra kerül. Mosolyogj, ha kijön a tévé. Néhány fotót mi magunk is készítünk facebook oldalunkra.

 

Jó felkészülést, hamarosan találkozunk! yes

 

Kiemelt partnereink