Jelentkezés nyelvvizsgára

Tájékoztatjuk vizsgázóinkat, hogy a rendkívüli helyzet miatt a 2020. nyári vizsgaidőszak bizonytalan ideig elhalasztásra kerül, a jelentkezés egyelőre nem indul el.

Nyelvvizsgára jelentkezni évente 3 alkalommal lehet. A vizsgajelentkezés a jelentkezési határidő előtt kb. 2 héttel nyílik meg. A jelentkezési határidő után még 4 napig van lehetőség pótjelentkezést leadni. A pótjelentkezési díj mindenkori mértéke honlapunkon az Aktuális díjak menüpont alatt tekinthető meg.

A jelentkezésre vonatkozó szabályokat a  Vizsgaszabályzat 1.§  tartalmazza.

A jelentkezési folyamat elindításához Firefox böngésző ajánlott.

A jelentkezési lapot pontosan, a valóságnak megfelelő adatokkal töltse ki, mert sikeres vizsga esetén az itt megadott adatok kerülnek a bizonyítványba. Ha a jelentkezés során elront valamit, bármikor visszaléphet az előző lépéshez, és javíthatja. Ha a jelentkezés után talál hibát az adataiban, vagy adatot szeretne módosítani, erre legkésőbb a jelentkezési, illetve pótjelentkezési határidő napján éjfélig van lehetőség a Nyelvvizsgázom/Adatmódosítás menüpont alatt. Adatmódosítás esetén új azonosító számot generál a rendszer.

Amennyiben Ön fogyatékkal él, és speciális kérelmet szeretne benyújtani, kérjük készítse elő a jelentkezés megkezdése előtt a szükséges papírokat pdf formátumban.

>>> jelentkezem a nyelvvizsgára >>> Jelenleg nincs vizsgajelentkezési időszak.