Felkészítő tréning - tavaszi vizsgaidőszak

A Vizsgaközpont felkészítő tréninget indít a tavaszi vizsgákra Gödöllőn és Budapesten. A beiratkozással kapcsolatos részletek megtekintéséhez kattintson ide! A tréninggel kapcsolatos általános információk a Nyelvvizsgára készülök/Felkészítő tréningek menüpont alatt olvashatók.

20. EDUCATIO kiállítás

Január 9-11. között immáron 20. alkalommal kerül megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo-n, melyen a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont is képviselteti magát. Várunk szeretettel minden érdeklődőt a Szent István Egyetem standján belül a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont pultjánál! A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Vizsgabizonyítványok átvétele

A 2019. őszi vizsgaidőszakban sikeres vizsgát tett vizsgázók bizonyítványaikat január 20-tól vehetik át a jelentkezéskor megjelölt vizsgahelyen, ügyfélfogadási időben. Ha más személy veszi át a bizonyítványt, meghatalmazás szükséges. Postai úton biztonsági okokból nem kérhető a bizonyítvány kiküldése. Az 1 éven túl át nem vett bizonyítványokat a vizsgahelyek visszaküldik a vizsgaközpontba, és azok a hatályos jogszabályok szerint megsemmisítésre kerülnek.

Betekintés - 2019. őszi vizsgaidőszak

A 2019. őszi vizsgaidőszak betekintése az alábbi időpontokban, a betekintési szabályzat szerint zajlik. Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehet résztvenni a betekintésen. A bejelentkezés telefonon történik, név és azonosító szám megadásával. Telefon: 06-28-522-094

Helyszín: SZIE Tudástranszfer Központ, Gödöllő, Páter Károly u. 1. ("C" bejárat, 2. emeleti Tárgyaló)
Időpont: december 6. (péntek) 10:00-10:45 vagy 14:00-14:45 (a szabad férőhelyek függvényében)

Gyakorló feladatok a hallás utáni értéshez

Az egy ingyenes mintafeladatsoron túl további ingyenes hallás utáni értés gyakorló feladatok kerültek fel honlapunkra mindhárom szaknyelvből, melyek elérhetők és letölthetők a Nyelvvizsgára készülök/Mintafeladatsorok menüpontban (12 gazdasági, 12 agrár, 10 műszaki és 5 környezetvédelmi feladatsor).

Megnyílt kecskeméti vizsgahelyünk

Tájékoztatjuk vizsgázóinkat, hogy a frissen akkreditált kecskeméti vizsgahelyünk, a Tomori Pál Főiskola Kecskeméti Képzési Helye teljes körűen megkezdte működését. A 2019. őszi vizsgák szervezése mellett angol és német nyelvből felkészítő kurzusokat is indít. A kurzusokról érdeklődni a vizsgahely elérhetőségein ill. e-mail címén lehet: zoldut@tpfk.hu

Komplex nyelvvizsgarendszer kettéválasztása

Tájékoztatjuk leendő vizsgázóinkat, hogy az eddig kizárólag komplex nyelvvizsgarendszerként működő Zöld Út vizsgarendszerben a 2019. őszi vizsgaidőszaktól kezdve külön írásbeli és külön szóbeli vizsga is tehető. Az eredményszámítás módja komplex vizsgák esetén változatlan, azaz a sikerességhez összességében kell elérni a 60%-ot. A vizsga félig sikeres, ha a vizsgázó csak az írásbeli vagy csak a szóbeli vizsgán éri el a 60%-ot. Mindkét esetben szükséges elérni a sikerességhez továbbra is a készségenkénti minimum 40%-ot.

7. Éjszakai nyelvvizsga - powered by HELL ENERGY

Szeptember 27-én, immáron 7. alkalommal kerül megrendezésre népszerű éjszakai nyelvvizsgánk! Elindult a rendezvény önálló weblapja is, a www.ejszakainyelvvizsga.hu oldalon, ahol további információk olvashatók, valamint hírlevél feliratkozásra is lehetőség van. További részletekkel szeptembertől jelentkezünk folyamatosan a hírlevélben.

Múzeumok Éjszakája - június 22.

A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont idén 6. alkalommal vesz részt önkéntes programjával a Múzeumok Éjszakáján, együttműködve a SZIE Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeummal. Várunk szeretettel kicsiket és nagyokat egyaránt angol nyelvi fejtörőnkön! A Múzeum rengeteg további színes programmal várja a látogatókat, részletek a Múzeumok Éjszakája hivatalos weboldalán!

SZIE Állásbörze - 2019. április 10.

A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont idén immáron 8. alkalommal vesz részt a Szent István Egyetemen évente megrendezésre kerülő Állásbörzén. Évről évre tapasztaljuk, hogy a sikeres munkavállalás kulcsa a szakmai készségek mellett az egy vagy akár több idegen nyelven megszerzett, használható szakmai nyelvtudás. Keresse standunkat a rendezvény ideje alatt!

  • Várunk minden érdeklődőt, aki a jövőben szakmai nyelvvizsgát szeretne tenni, szakmai nyelvvizsgára szeretne készülni.
  • Kérje standunkon ingyenesen exkluzív, kifejezetten a rendezvényre készült limitált példányszámú Állásbörze kiadványunkat!
  • Vegyen részt idegen nyelvű (angol, német, francia) próbainterjúnkon, ahol további hasznos, személyre szabott tanácsokkal segítünk! A próbainterjún résztvevők között értékes, a nyelvtanulást segítő ajándékokat sorsolunk ki!

Oldalak