Tavaszi vizsgaidőszak - időpont változás!

Tájékoztatjuk leendő vizsgázóinkat és az érdeklődőket, hogy az új jelentkezési és pénzügyi rendszerünkkel kapcsolatos technikai problémák miatt a tavaszi vizsgaidőszakra csak késve tudjuk elindítani a jelentkezést, és emiatt a vizsgaidőszak 2 hetet csúszik. A tervezett új időpontok és határidők megtekinthetők a Vizsgaidőszakok menüpont alatt. Szíves megértésüket kérjük a kialakult helyzettel kapcsolatban.

Felkészítő tréning - tavaszi vizsgaidőszak

Az Emberi Erőforrások Fejlesztése Alapítvány Zöld Út nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot indít a tavaszi vizsgákra. A tanfolyam online formában kerül lebonyolításra, heti 2x3 tanóra bontásban, hétfői és szerdai napokon, 17 órától. Kezdés: február 1. hétfő. Jelentkezéshez kérjük küldje el az Ugrosdy.Gyorgy@szie.hu e-mail címre: 1) A jelentkezési lapot kitöltve 2) A képzési szerződést kitöltve, aláírva 3) Az átutalásról szóló banki igazolást. Jelentkezési határidő: január 28. A jelentkezőket a további részletekről a kezdés előtt e-mailben értesítjük!

Járványügyi szabályzat

Kérünk minden vizsgán résztvevő érintettet (vizsgázókat, vizsgáztatókat, teremfelügyelőket, szervezőket) az előírt járványügyi szabályok szigorú betartására és betartatására! A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont aktuális járványügyi szabályzata ide kattintva tekinthető meg, továbbá elérhető a Vizsgaszabályzat menüpont alatt is.

Nyelvvizsgák újraindítása

Tájékoztatjuk vizsgázóinkat, hogy a Vizsgaidőszakok menüpontban már megtekinthetők a következő nyelvvizsga időszakhoz kapcsolódó fontosabb dátumok, határidők és tudnivalók. Az augusztus-szeptemberben soron kívül megrendezésre kerülő nyelvvizsga időszak célja a félbeszakadt tavaszi vizsgaidőszak befejezése, és az elhalasztott nyári vizsgaidőszak pótlása. Felhívjuk vizsgázóink figyelmét, hogy előzetes egyeztetések alapján ezt a vizsgaidőszakot nem minden vizsgahelyünkön tudjuk megrendezni, továbbá a jelenleg érvényben lévő szigorú járványügyi szabályok betartása miatt az egyes helyszíneken létszámkorlátozás várható. A jelentkezést ezért soron kívül biztosítjuk a tavaszi vizsgaidőszakban vizsgázóknak, ezen felül új jelentkezéseket erre a vizsgaidőszakra a szabad helyek függvényében tudunk fogadni. Köszönjük megértésüket.

20. EDUCATIO kiállítás

Január 9-11. között immáron 20. alkalommal kerül megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo-n, melyen a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont is képviselteti magát. Várunk szeretettel minden érdeklődőt a Szent István Egyetem standján belül a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont pultjánál! A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Gyakorló feladatok a hallás utáni értéshez

Az egy ingyenes mintafeladatsoron túl további ingyenes hallás utáni értés gyakorló feladatok kerültek fel honlapunkra mindhárom szaknyelvből, melyek elérhetők és letölthetők a Nyelvvizsgára készülök/Mintafeladatsorok menüpontban (12 gazdasági, 12 agrár, 10 műszaki és 5 környezetvédelmi feladatsor).

Komplex nyelvvizsgarendszer kettéválasztása

Tájékoztatjuk leendő vizsgázóinkat, hogy az eddig kizárólag komplex nyelvvizsgarendszerként működő Zöld Út vizsgarendszerben a 2019. őszi vizsgaidőszaktól kezdve külön írásbeli és külön szóbeli vizsga is tehető. Az eredményszámítás módja komplex vizsgák esetén változatlan, azaz a sikerességhez összességében kell elérni a 60%-ot. A vizsga félig sikeres, ha a vizsgázó csak az írásbeli vagy csak a szóbeli vizsgán éri el a 60%-ot. Mindkét esetben szükséges elérni a sikerességhez továbbra is a készségenkénti minimum 40%-ot.

Oldalak