Tisztelt Vizsgázó!
Mielőtt a tovább gombra kattint, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót! 1. A jelentkezési lap kitöltéséhez Firefox böngészőt használjon!
 2. A jelentkezés lépései:

  • Jelentkezési lap kitöltése
  • Adatok nyomtatása

 3. Kérjük, hogy minden adatot pontosan töltsön ki és a bevitel előtt ellenőrizzen le, mert az itt megadott adatok kerülnek sikeres vizsga esetén a bizonyítványba. Kérjük, hogy érvényes és működő e-mail címet adjon meg, mert a vizsgadíj befizetéséhez szükséges díjbekérőt e-mailen küldjük el. Amennyiben halasztó vizsgázó, a jelentkezési lap alján jelölje azt a megfelelő jelölőnégyzetben.
 4. Bármilyen személyes vagy vizsgára vonatkozó adat legkésőbb a jelentkezési határidő napján éjfélig módosítható az .Adatok módosítása. menüpont alatt. A jelentkezési határidő után az adatok már nem módosíthatók. Adatmódosítás esetén az azonosító lapon található azonosító szám is változik, ezért bármilyen adatmódosítás esetén újból ki kell nyomtatni az azonosító lapot.
 5. A jelentkezési lapon kérjük, jelölje meg felkészítő tanárát, illetve ha nem volt felkészítő tanára, vagy a neve nem szerepel a listán, válassza a "A felkészítőm nincs a listán" opciót, mert a 137/2008. (V.16.) Kormányrendelet értelmében összeférhetetlenség miatt a vizsgáztatásban nem vehet részt olyan személy, aki az elmúlt 1 évben felkészítette.
 6. Az igazolványszám mezőbe kérjük, azt a számot tüntesse fel, amelyik igazolvánnyal a vizsgákon személyazonosságát igazolni kívánja. Személyazonosságát a vizsga megkezdése előtt érvényes személyi igazolvánnyal, útlevéllel, vagy új típusú vezetői engedéllyel kell igazolnia
 7. Kérjük, hogy miután minden adatot pontosan kitöltött, nyomja meg a bevitel gombot és az újonnan megjelent oldalt nyomtassa ki, mert ez lesz a jelentkezést igazoló lap, ami az azonosító számot is tartalmazza. A vizsgán csak ezzel az azonosító lappal lehet résztvenni. Ha most nem tudja kinyomtatni, az .Azonosító lap. menüponton keresztül később is kinyomtathatja.

Tovább a jelentkezéshez >>>

3/1.oldal